Vuxensemester på Särö Spa

Hej Ni Vackra Människor!
Jippi! Idag är det min och min makes vuxentids semester som vi försöker göra varje år (läs mer om dem under fliken semester). Jag tycker att det vore alla småbarns föräldrars rätt, att få åka iväg och bara njuta och vara ensamma tillsammans. Denna gången blir det Särö Spa strax vid Göteborg. Särö Spa ligger så vackert också, älskar det så att man kan gå hand i hand och bara njuta av omgivningarna. Det är väl livskvalite ändå!

Det är en charmig inredning med känsla av lyx och jag bara älskar när man kommer till ställen där de förstått vitsen med stämningshöjande belysning. Något annat som jag gillar där är att man får ta av spa produkterna själv och prova hur mycket man vill. När vi åker dit kostar vi på oss att bo i ett av gemaken, de är verkligen värda pengarna.

Kram Petra E

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s