Hemkommen från Jamaica

Hej Hej!
Här har varit lite tyst. Jag har nämligen varit på semester.
I Jamaica.Det var en underbar resa med härliga vänner och jag har berikats med många vackra minnen och upplevelser. Vi har njutit fullt ut och ja, jag har tom gått upp sju kilo på två veckor, mindre skoj i och för sig men det får jag ta… Jag har lite att ta ikapp nu när jag kommit hem så jag hinner inte skriva om allt nu. Men jag lovar att göra det så fort jag kan, och självklart visa flera bilder. Kram Petra E

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s