Succé resa till Danmark

Hej Alla Underbara människor!

Hoppas att allt är gott med er. Själv är det bara helt underbart. Jag kom hem i natt från en fantastiskt lyckad Inredningsresa. Vi har haft tre underbara dagar 30 kvinnor tillsammans och vi har fått sett så mycket fint och ja, ätit underbart gott.Vi har också fått champagne frukost alla dagar i rad, så hm… Det är fina vanor att ta med hem, ler. Jag handlade också endel vackert som ni kommer få se. Men just nu tänkte jag bara visa er ett axplock av de fina blommor som fick följa med mig hem i från Danmark. Självklart lovar jag också att visa mer bilder från hela resan men just nu är jag rätt trött efter allt underbart och alla skratt, man kan tydligen bli trött av för mkt gott Hihihi.Tack vill jag dock självklar säga till alla som följders på denna härliga upplevelse och tack Vänerbuss för att ni är med och arrangerar detta underbara äventyr.Sist men inte minst tack chauffören Sören som stått ut med oss kvinnor, ler. Kram Petra E

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s