Namngivningscermoni

 

 

Hej Allesammans!
Nu har världen sötaste prinsessa haft sin namngivning hos oss. Mosters skruttunge, Decibell. Min syster och hennes sambo bosatte sig i Norge för några år sedan och nu när det var dags att samlas för namngivning så passade det fint att ha den hemma hos oss så att det blev närmre för nära och kära att samlas.Ingen av dem är särskilt aktiva besökare i kyrkan och därför tyckte de att det kände bättre att få göra en namncermoni istället för ett klassiskt dop. Decibell är en väldigt glad bebis och hon blir glad av färg så därför fick temat på kalaset gå i de färger som hennes favorit snuttefilt. Både min syster och hennes sambo gillar när det inte blir för mycket så vi pyntade ett gotteskåp samt borden där gästerna skulle sitta. Allt vackert pynt som ni ser kommer från webbutiken Celebrations.se
Jag brukar handla det mesta till festpynt där eftersom utbudet är stort, leveransen aldrig krånglar och priset är helt ok.Vimplarna och pom-pomen kommer sedan lilla Decibell få med sig hem till sitt rum. Vi har ett trettiotal som samlades för att fira sessan och vi hade ju fantastisk tur med vädret så vi satt faktiskt både inne och ute då vi fikade. Hela ceremonin var trevlig, lättsam och mycket fin i nära och käras sällskap. Gillade det verkligen! /Petra E

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s