Reportage om Huset Kvällssolen

Hej Hej!
Allt väl med er på andra sidan skärmen? Här är bara fin fint. Vi startade dagen med en lååååånnnngg sovmorgon, jösses det var sjukt länge sedan och så gött!
Nu ska vi sätta igång och julpynta här hemma. Ja, hör åh häpna, i år är jag inte redan klar med julpyntandet. Jag som brukar vara klar med alla julklappsinköp redan i oktober, ler.
Jag har bestämt mig för att i år får det bli mindre än vanligt eftersom vi ska resa bort.
I det nya nr att drömhem åh trädgård finns ett reportage från förra julen hos oss och jag måste erkänna att jag ändå saknar gamla huset endel. Reportaget gjordes av rara bloggaren Lotta (Fyra årstider). Jag tänkte att jag visar lite av de andra bilderna som lotta tog när hon var hos oss då. Mycket av det färgtema som vi valde som julens färger förra året kommer åter i år igen. Jag fastnade verkligen för de guldiga inslagen som tidigare år fått gett vika för allt silver åh zink. Vi flyttade ju i sommaras ifrån vårt underbara hus kvällssolen och i år kommer vi för första gången fira jul i huset sjöljus det ska också bli mysigt så klart.Det nya huset hade en annan själ och en annan historia att berätta än det gamla så därför har stilen i mitt hem också förändrats endel. Tur att jag gillar de flesta stilar.Det jag saknar allra mest med förra huset är nog ändå vårt vardagsrum,
det rummet var endel av vårt utbygge och tro mig rummet hade charm.

Önskar er alla en fin dag! /Petra E

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s