Min bästa väns bröllop

Hej Gott Folk!

Idag vill jag berätta om en av mina bästa vänners bröllop.
Det var nämligen så vackert och det var en oerhörd glädje att få vara toastmadame på just detta bröllop. Jag hade dessutom den stora äran att få ha morgonens champangefrukost hos mig. Så först på morgonen träffades alla, tärnor, bruden och jag som sagt hos mig och åt en frukost. Strax därefter kom make up artisten Tina Kojo som skulle sminka oss alla.
Jätte kul att få bli ompyssklad på det sättet. Salong Agaton kom också med fyra frisörer och fixade oss alla så vi blev tjusiga i håret.

Färgtemat på bröllopet var vinrött, silver, svart och vitt med lite inslag av skogsgrön i dekorationen.Visst är fasligt skoj att få göra fint för någon, och speciellt på en sådan minnesvärd och speciell dag. Jag införskaffade också den klassiska rödamattan som jag rullade ut i hela hallen. Gissa om bruden blev glad när hon kom. Mattan hittade jag på webbutiken Celebrations.se Det är alltid trevligt med inbjudande detaljer men det räcker inte en sådan här dag. Då kom jag på, varför inte pimpa bubblet som vi skulle ha? Eftersom det inte gå att dricka bara bubbel från kl 07.30 till 14.00 på sin bröllopsdag så behövde vi lite loka, men fy så trista de flaskorna är. Därför lade jag ner mig lite på att piffa till även dessa. Fram med wasatejpen och bilder, Vola, helt andra flaskor! Klicka på bilderna så ser du dem bättre. Ett absolut måste var ju också att ha vinröda rosor utplacerade på flera ställen eftersom brudbuketten skulle innehålla detta, en försmak är ju alltid bra eller vad säger ni? Sedan för att ta upp färgtemat vid frukostbordet lade jag ut en vepa i vinrött över bordet och dekorerade med snö eftersom brudparet helt hade önskat sig detta på vigseldagen. Sist men inte minst strödde jag ut små silverfärgade diamanter på bordet, tyvärr är alla bilder fotade med mobilen och det var nog inte e så bra ide eftersom upplösningen inte känns super bra men det är lätt att var efterklok.
Klicka här för att komma till inköp Celebrations där jag gjort mina inköp

Sen var det dags för den borgliga vigseln i en vitmålad lada i Karlskoga.
Vigsel var jätte fin och bruden har ju förmånen att ha en väldigt musikalisk familj vilka sjöng och spelade, inte ett öga var torrt vill jag lova. Utgångs låten var dock av poppigare karaktär och bruden och brudgummen samt följe rockade los på vägen ut, mycket trevligt inslag. Därefter serverades bröllopsskålen och sedan smet bruden och brudgummen iväg för att fotograferas. Jag vet att jag sagt det förut men jag säger det igen, ska ni ha en bröllopsfotograf tveka inte att anlita Helena Christerdotter, då får ni foton att vara stolta över 🙂 Hon kan sitt jobb! Visst är det ett vackert par!!
Klicka HÄR för att komma till Helena om ni blev nyfikna.

Sen var det dags för middag och en massa fantastiska tal, spex och lekar. Kan lova att det var länge sedan jag skrattat och gråtit så mycket om vart annat. Wow vilka talare de har i sin omgivning, helt otroligt.

Varje gång som jag på ett eller annat sätt blir involverad i bröllop och fest så funderar jag på varför jag inte bor i en större stad. Tänk att få jobba som bröllops/festfixare, det vore väl bra för roligt!!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s