Tillbakablick på Os rum

Hej!

Hoppas allt är väl med er. Här hemma fixas och donas med lite av varje. Jag skissar på framtida projekt som innebär allt i från inspirerande reportage till fix i huset sjöljus. Vi drömmer om att till våren få ordning på vår framsida som ännu inte är gjord, samtidigt som O drömmer om ett nytt tonårsrum och jag om en vinvägg.

Jag gillar att sortera mina kommande och avklarade ”projekt/drömmar/tankar” i olika bildmappar på datorn. Dessa tittar jag när jag behöver fylla på min inspirationsbank eller vill minnas någon detalj. Idag rensade jag lite i dessa mappar bara för att trycka på delete på sådant som jag inte längre inspireras av. Hittade då lite bilder från Os rum i vårt förra hus, Huset Kvällssolen. O som är i yngre tonåren är inte särkilt intresserad av mer än funktion. A och O för honom är att flera kompisar kan hänga tillsammans och titta på matcher eller spela tv-spel/dator så därför hamnar fokus helt enkelt på detta. Nu är Os rum mindre och jag kommer att behöva vara lite mer kreativ i mitt sätt att inreda detta när det väl är dags.

Nu är det dags för mig att starta lite förberedelser inför kvällens gäster. Ha en fin lördag! /Petra E

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s