Mojitoafton med Room of karma

img_7702img_7701img_7716img_7709img_7710img_7714

God Morgon!

Just nu sitter jag i bilen på väg till Säfsen för en hel dag med nära och kära. Ni får dock hålla tummarna för att jag ska komma hem utan brutna ben. Jag är nämligen inte den mest smidiga på två skidor (eller i någon sport…).  Hursomhelst så tänkte jag, varför inte passa på och blogga när vi ändå har lite restid att slå ihjäl. Vill därför visa lite från min och bloggerskan Carolas Mojitoafton.

Här kommer Carolas receptet som vi använde:

Några kvistar färsk mynta. 2 cl pressad limejuice. 2 cl sockerlag (sockerlag gör man genom att lösa upp 1 dl socker i 2 dl kokande vatten. Låt svalna) 4 cl vit rom (eller annan god rom som du tycker om). och Sodavatten. Till garnering har du massor av is, mynta blad och lime efter tycker och smak.

Muddla (krossa i mortel) några kvistar färsk mynta med pressad limejuice och lime klyftor, sockerlag och vit rom. Fyll upp glaset med sodavatten ochlägg i massor av isbitar, mer mynta och lime bitar. Sedan är det bara att avnjuta drycken.

Nu ser jag att vi närmar oss så det får bli allt för denna gång. Ha en fin dag!

/Petra E

PS. se mer från kvällen på Carolas blogg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s