Relax med hemmaspa

 

img_803711aa11aaa111111a1111a1111

Hej Hej!

Jag har den stora turen att få ha ett eget stort relaxrum hemma. Det är ett rum som vi valt att bygga till när vi byggde vårt garage förra året. Jag ångrar inte en sekund att vi valde att också bygga till detta då. I vår relax spenderar vi mycket tid för återhämtning. För er som inte känner mig så är återhämtning, mentalstyrka och spa något som jag alltid varit mycket intresserad av och något som jag velat få till mer integrerat hemma.

När min bloggvän Carola (bild nr 2) kom upp från västkusten för att studera och då vara inneboende hos mig så tog vi tillfället i akt att unna oss lite spakvällar. Vi har valt att göra rummet så stort att flera ska kunna njuta av det samtidigt. Dels genom vad vi kallar ett ”hans och hennes” badkar, ångduschen/massageduschen för två, en traditionell bastu för 5-7 personer, en liten loungegrupp men också igenom det dubbla fotbadet. Det var inte fullt så lätt att hitta ett fotbad som jag ville ha så jag fick tänka lite out of the box. Ja, du ser rätt på bilden, det är en dubbel köksho. Passar perfekt till fotbad. Jag gillar ju mycket aromterapi och i mina fotbad finns alltid badsalter och dofter av välgörande slag.

Jag önskar verkligen att alla kunde få ha ett sådant här rum i sitt hem. Det känns så oerhört givande och lyxigt att efter en lång dag få avsluta med ett varmt välgörande bad eller en bastu. Det är också underbart att kunna starta dagen med detta (vilket är en rutin som jag hoppas på att få till). Jag kommer att visa er mer från relaxrummet vid ett annat tillfälle. Nu ska jag ta värktabletter eftesom jag lyckades ramla på svanskotan i spåret igår, inte skoj!! Men det kändes väldigt friskt och mysigt i spåret fram tills dess i vart fall.

Ha en fin dag!

/Petra E

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s