Huset Sjöljus Entré

Hej!

Hoppas att det är fint med er alla. Själv känner jag fortfarande av min onda svanskota. Men jag har förstått att det kan ta tid när man slagit i den så det är bara att bita ihop. Nu ska jag inte tråka ner er med detta. Tack för alla krya på dig mail o fina kommentarer om vårt spa.

Idag tänkte jag visa lite bilder från ”stor hall”. Hallen hos oss är jag väldigt nöjd med, främst för att hallen i förra huset var liten. I vårt nuvarande hus finns fler hallar med mycket bra förvaring vilket jag tycker väldigt mycket om. Det blir helt enkelt mycket lättare att hålla ordning. För mig är det viktigt eftersom hallen är det första man ser när man kommer hem, men också det sista man lämnar bakom sig när man lämnar hemmet. Som jag ser det så är en viktig del av helheten. Den behöver inte vara särskilt avancerat eller märkvärdig. Men det är himla bra med en genomtänkt förvaring, ett öppet intryck och genomtänkta detaljer. Gärna en hall som ger en hint om still o färg för resten av huset, som håller den röda tråden.

I min familj har vi gjort så att alla har ett varsitt skoskåp, det ångrar jag inte en sekund, såååå praktiskt. I hallen har jag också en helkroppsspegel och en mindre ovanför ett av skoskåpen. Det finns också två små  ”extra rum” i hallen, ett där man kan hänga av jackor och ett med dörr till. Dessa är bara på ett par kvadratmeter, men de är himla smarta för att få bort allt som annars samlas i hallen. Det lilla rummet med dörr där förvara vi exempelvis regnkläder, paraplyer, sportartiklar mm

Här finner du lite fler tips för en trevlig hall

Önskar er alla en fortsatt fin dag! /Petra E

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s