Missa inte årets inredningsresa

Hej Gott Folk!

Nu vill jag tipsa om årets viktigaste resa, nämligen inredningsresan. Gillar nu att njuta av mat, dryck, skratt, trädgård, slottsmiljö, inredning och shopping så är detta definitivt resan för dig. På bilderna ovan ser du lite bilder från tidigare inredningsresor. I Maj är det  alltså dags igen för den årliga resan som även i år bär av till Danmark. Huvudattraktionen är att vi besöker den stora livstidsmässan på Ledreborgs slott. På vägen dit och hem besöker vi ett flertal inredningsbutiker. Vi bor på hotell i Köpenhamn och flanerar på Ströget samt äter god mat och mer därtill. Läs mer och boka HÄR

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s