Förverkligade drömmar på en vägg

God morgon!!

Visst är det väl skönt att komma upp i tid?! Här har jag tänt ljus, druckit kaffe och lyssnat på ljudbok. Just nu lyssnar jag på två böcker parallellt eftersom jag gillar att ha en fakta bok och en roman att skifta emellan. Förtillfället lyssnar jag på ”Hon bad om det” och ”Hjärnstark”. Den sist nämnda kommer jag nog skriva mer om eftersom jag verkligen tycker att den är en givande bok som många borde läsa. Men nu till något annat. Imorse när jag tände lite ljus här hemma så slog det mig återigen vad mycket jag gillar vår kartlägg. Många av er har säkert listat ut att jag är en väldigt drömmande person. Inne i mig bor massor av drömbilder och härliga fantasier som jag gärna förverkligar och plockar fram vid behov. Det kanske låter flumigt men för mig har det alltid varit ett sätt att skapa energi, mål och mer glädje. När jag sedan förverkligat någon dröm så håller försöker jag gärna föreviga den så att jag kan få påminnas och känna tacksamheten över den dröm som gått i uppfyllelse. Detta är den största anledningen till att jag skapade en kartvägg här hemma där jag samlar mina drömmar. Jag älskar att resa, det är nog det bästa jag vet efter mina nära och kära såklart. Jag har alltså valt att tapetsera en världskarta där jag kan nåla länder vi varit i som ett lite extra resminne. Väggen blir som en slags souvenir över de länder vi besökt.

Denna snygga tapet tapet som jag valt finns i valbar storlek på https://www.happywall.se/

Köpinfo:

Den guldiga utsmyckningen har jag köpt på ledreborgslivstilsmässa. Det är huvudattraktionen på inredningsresan, se mer under aktuellt. Plastorkidéer från Noll54/Dommo by Gawor (finns tyvärr inte längre). Krukorna/ljuslyktorna som orkidéerna står i kommer från Kremmerhuset. Boxar och guldbollar från Mio. Snäckskalsbollar från MOIO store. Ljudbricka från Lev vackert. Svarta kartnålar från Matton butiken online. Guldfatet är ett silverfat från loppis som jag köpt och sprayat med guldfärg. Svart/bruna skåp från Ikea.

Ha en fortsatt fin lördag/Petra E

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s