Tvätta ska vara en fröjd

Hej Hej!

Hoppas det är väl med er. Tycker ni som jag att det egentligen är rätt trist att tvätta? För att underlätta eller göra det lite mer skoj så har vi tänkt till med bänkar och skåp. Det gör det lätt att sortera och hålla rent. Nu ser ni dock bara ena bänksidan eftersom det fanns ett lite berg med övikt tvätt på andra sidan…ler. Först hade vi också tänkt att höja upp tvättmaskinen och torktumlaren och sätta ett lågt lådsystem under men då skulle vi ha förlorat en bekväm bänkhöjd så det fick bli så här. Jag är väldigt kräsen när det gäller tvättmedel med mera och gillar verkligen Millefiori s tvätt/sköljmedel. Millefiori Laundry är en kollektion framtagen till textilier. Med exklusiva dofter får textilier och och ihållande doft till tvätt och textilier. Dess formula har studerats noga för att bevara färger, undvika blekning och effektivt ta bort fläckar. Tvättmedel, sköljmedel, strykvatten, doftkort och textilspray finns i fem olika dofter. Dessutom är det rätt läckra förpackningar och sånt är jag ju lite förtjust i. Ytligt, japp men vackert. Gillar också deras textilspray som enkelt används för att spraya kläderna efter en utekväll eller när du bara vill fräscha upp plagget utan att tvätta. Jag använder doften Perla som doftar ros, muskot och klassiska dofter av trä. Jag vill också tipsa er om Durance härliga strykvatten. Tyvärr gör den varken strykningen lättare eller roligare men den doftar himla gott. Strykvettet från dem är gjort på 90-95% naturliga ingredienser och har antibakteriella ämnen. Enkelt att spraya direkt på kläder eller linne, kan även blandas tillsammans med vatten i behållaren. Jag använder lavendel till örngott eftersom det sägs påverka sömnen positivt.

Köp info: Tyg, skåp och pall från Ikea, kakel och bänkskiva från stubbutiken i Karlstad, tvättmedelsburkar och hyllkonsoler från märket Bloomingville, Laundryskylten är inköpt på Lev Vackert i Kristinehamn, Två små ljuslyktor från MIO, kakelplattan som de står på är från Moio Store i Karlstad, Tvålpump från HM

Ha en fin kväll/ Petra E

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s