Detoxvatten

 

Hej Ni Fina!

ikväll vill jag tipsa er om att göra detox vatten. Gott och Nyttigt. Vad är då detox vatten? Detox vatten är din vanliga dricksvatten med några enkla ingredienser som hjälper dig att rensa gifter från kroppen bättre. Det är ett bra sätt att bli friskare. Det är rekomenderat att dricka detoxat vatten ca 8-10 glas vatten per dag. Det upplever jag dock som rätt svårt efter som jag rent generellt är dålig på att få i mig rätt mängd vatten. Hursomhelst finns massor av olika recept på så kallat ”Detox Water” beroende på vilken effekt du är ute efter. Klicka här om du letar efter recept för hjälp med viktminskningen. Är du hellre ute efter recept för att fylla på med lite energi så klicka här. Det finns recept för alltifrån att rensa kroppen med syfte att få en fräschare hy till att sova bättre, lätt att googla fram. Testa vet jag!

Kvällen bilder är från en relaxkväll hemma och japp då får man unna sig lite yoghurt choklad också, eller hur?

Ha en fortsatt fin kväll/Petra E

PS Har just läst klart boken ”Tiggaren” av Sofie Sarenbrant. Boken är en spänningsroman om maktövergrepp på samhällets allra mest utsatta. Gillade den så kommer du över den så rekommenderar jag den DS

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s