The masterbathroom 

Hej ni rara!

Hoppas allt är gott med er. Idag vill jag visa en bekvämlighet som jag älskar med huset Sjöljus. Nämligen vårt masterbathroom. Tycker det känns såååå lyxigt att ha ett badrum i sovrummet. Jag tycker det ger lite hotellkänsla (vilket jag gillar). I badrummet har vi ett bubbelbadkar för två och jag måste säga att det är en riktig höjdare under höst och vinter. Jag älskar långa varma bad!!

Gällande orkidéerna så -Nej den är inte äkta. Jag har tyvärr inte så gröna fingrar som jag önskade att jag hade. Tur att det finns schyssta plastblommor idag. Det är alltså tre plast orkidéer som jag satt samman. Två stora och en liten.

Eftersom jag just nu bilbloggar så får jag nog sluta innan jag blir åksjuk. Önskar er alla en fin helg, själv ska jag på miniweekend i grannlandet Norge.

Köpinfo: Glashållarna och budhan är ifrån inredningsbutiken Boulevard i Karlstad, Tvålpumpen är från märket Chic Antique, Bubbelbadkaret för två är från märket svenska badrum, Orkidéerna  o krukan kommer från Ikea, Avlastningsstege och kandelaber från Mio och lavendeln och tygsäcken dessa står i är från Vita Rummet i Karlskoga

/Petra E

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s