Fruktpaus 

Go kväll gott folk!

Hoppas att allt är väl med er. Själv är det bara bra! Jag har lite spännande saker på gång och hoppas på mer. Därför fyller jag på med all mental energi som jag kan. Att piffa i vardagen är något som jag tycker är viktigt för att fylla på med energi. Piff i vardagen kan ju vara lite olika från person till person. För mig handlar det om många olika saker som bland annat att spendera tid med nära och kära, duka inbjudande, äta och dricka gott, mysa med en bra bok och gott te, skapa stunder för reflektion och mindfulness och ibland att träna. Därför vill jag visa lite bilder från en ”fruktpaus”. Att göra lite detoxvatten och bjuda in goda vänner för en fruktfika är verkligen en vardagslyx och ett piff i vardagen som ger återhämtning. Testa vet jag. Ha en fin kväll/ Petra E

Köpinfo: Champagnehinken kommer från Duka i Kristinehamn, Orkidén är från märket Mr Plants, Vattentapen är från Maxi i Kristinehamn, glasklockorna från Dimoda i Karlstad och dessvärre minns jag inte vart assietterna är i från, dryckesglasen är från Ikea

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s