Alla Hjärtans Dag

God Kväll!

Hoppas att ni alla har haft en fin alla hjärtans dag. Det går att tycka vad man vill om dagar som den här. Jag tycker inte att det är helt ovanligt att man hör kommentarer som, det handlar mest om att öka försäljning, alla har inte en käresta och så vidare. Visst så kan det helt säkert vara i mångt och mycket, men den här dagen precis som andra temadagar är ju precis vad man själv gör det till. Jag tycker det är fint med lite tema och lite extra ”ursäkter”visa uppskattning. Det behöver ju faktiskt inte förutsätta att du köper något till nån. Det finns ju många sätt att visa kärlek och omtanke på. Här hemma vart det lite gott att äta och annat vi tycker är mysig i familjen. Har du ingen att fira din alla hjärtans dag med så fira den för din egen skull, du är ju värd att firas ändå, eller strunta i den om du inte har lust. Idag finns det ju temadagar för årets alla dagar så säkert finner du något värt att fira. För att hålla dig uppdaterad när det gäller dagar att fira så kan du alltid titta in HÄR

Önska er alla en fin alla hjärtans dag/ Petra E

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s