Dörrvakten i vår entre 

Hej ni fina!

Hoppas att allt är väl med er. Själv har jag sovit som en kratta i natt, så jag kommer göra något jag aldrig brukar göra annars, ta en tupplur efter lunchen. För ikväll kommer får vi besök av lite vänner, ska bli jätte trevligt eftersom det ibland är så svårt att få till en tid att träffas när alla jobbar så olika och har barn i varierande åldrar.

Nu från det ena till det andra. Tänkte att jag vill visa något i min groventre idag. Ser ni den ljuva träskulpturen? Jag älskar den. Den fann jag på förra årets inrednings och livsstils resa nere i Danmark. Se mer om årets resa på http://www.vanerbuss.se Kan lova er att den var förskräckligt tung att få igenom hela slottsparken i ledreborg och till bussen… men värt besväret. Jag gillade storyn bakom den. Mannen som sålde denna sålde hantverk och inredning i från Bali. Han berättade om en by i skogen nere i Bali där kvinnor snidade dessa ansikten i trädrötter. De är enligt honom menade att skydda och vakta den plats där de står.  Så varför inte ha den i hallen som en slags dörrvakt, hihi.

Vi drack också ett helt ok vin i går som jag vill presentera lite; Lindemans bin 45. Billigt är det också, 80:- flaskan. Vinet har en fruktig smak med inslag av skogsbär, vanilj och lakrits. Lång eftersmak. Serveras vid cirka 16°C

Köpinfo: Skulptur och lykta inköpt på livstillsmässan på ledreborg, skåpet är ett  ihopsatt kökssystem från Ikea, lampan och glaskupan kommer från butik Förr och Nu i tibrå, små lyktorna kommer från butik Hjärterum i Borås, den fattigmansfärgade ljuslykta kommer från Kärrstegens gård, vinglaset har min vän Johanna Svedell producerat den svarta brickan kommer från plantagen i Karlstad.

Ha en fin kväll/Petra E

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s