Moyana Corigan

Hej hej!

Måste få visa er vad jag fick igår av min vännina. Helt underbar tvål, lotion och lipbalsam av märket Moyana Corigan. Ett ljuvligt märke som ligger i framkant i tankarna om innehåll om du frågar mig. Filosofin för märket är att lyfta bort de onödiga ingredienserna i hudvård och endast bevarar rena genuina råvaror, då får man äkta exklusiv hudvård. Du kan faktiskt till och med äta produkten så ren är den. Det kan var svårt att hitta produkter som var helt fria från skadliga ämnen. Men nu kommer jag inte leta mer. Rekommenderar verkligen dessa produkter, min fina vännina säljer dessa på sin salong, Olicias Längtan i Kristinehamn. 

Ha en fortsatt fin dag/Petra E

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s