Nya byggprojekt på gång

Hej Ni Fina!

Fick lite dötid i väntan på att vi ska ta tåget till Arlanda, så varför inte passa på och blogga lite då? Satt här och drömde mig bort lite bland olika inredningstankar. Vi flyttade ju från vårt förra hus av lite olika anledningar. En var den att vi var trött på renovering, eller vi trodde i vart fall att vi var det. När vi installerade oss i vårt nya hus så kom sugen fram igen. Därför valde vi i sommars att bygga ut, bygga uterum och bygga balkong. Ett stort och intensivt projekt men nu när vi är klara är vi sååå nöjda. Vi bestämde oss att göra det lite mer smidigt och med ”stil” denna gång. Ni vet när man vill peppa sig och skapa bra förutsättningar när man tränar, ja då köper man lite nya träningskläder och lite ny träningsutrustning. Precis så gjorde vi nu när vi renoverade, kan säga att det känns bra med lite nya schyssta saker. när man veta att man ska lägga ner fler timmars jobb. Så inför kommande projekt så har jag googlat lite och hittat en butik där jag kommer handla endel.. De erbjuder massor ”bra-att-ha-saker” alltifrån funktionella byxor skyddshandskar till renoverings verktyg. Ja, du läste rätt.  Vi har faktiskt redan tankar på lite nya små projekt, men först och främst måste vi ta tag i framsidan nu när våren kommer. Vi fick ju gräva upp precis hela framsidan när vi byggde i sommars så jag kan lova er att där ser nu ut som vilda västern. Dessutom är det trist att få in så mycket lera som vi får nu när den ser ut som den gör. Lovar att visa er mer kring dessa projekt när tillfälle och tid ges.

Ha en fin dag! /Petra E

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s