Ren och ljuv doft

God Morgon!

Ni som följer mig på olika sociala forum vet säkerligen att jag är intresserad av hälsa och då av så väl västerländsk som österländsk hälsa. Därför gör jag endel medvetna val när det exemplevis gäller parfym. Huden är ju det största organet som vi har och på den vill jag inte kleta vad som helst helt enkelt. Många av de produkter vi har i dag är hormonrubbande, lite läskigt tycker jag. Har ni sett ”Hormontanten Lotten”s olika youtube klipp om bland annat detta? Om inte så titta här. Därför använder jag exempelvis nästan alltid ekologiska och eteriska parfymer. I Sverige är utbudet av dessa inte så stort, om du inte vill göra dem själv. Läs mer om det här

Nere i Dubai fanns massor av bra eteriska o rena parfymer. Jag köpte dessa tre små parfymer med olika dofter (vanilj och bergamott- en favvo, mandarin och saffran samt en jasmin). 

Önskar er alla en fin dag/ Petra E

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s