Coronas

Go kväll gott folk!

Idag vill jag presentera ett billigt vin som ändå är helt ok, Torres Coronas Tempranillo 2014 från Spanien. Coronas Crianza är ett rött vin från Catalunya framställd genom Torres, en vingård som grundades av Jaime Torres Vendrell 1870. Gården bombades under inbördeskriget och Miguel Torres Carbó, den tredje generationen av familjen, började återuppbygga vingården 1940. Coronas är varumärket vingårdens mest kända märke. Jag tycker vinet är lättdrukit och funkar helt okej när man är sugen på ett enkelt glas rött utan några större anspråk. Nu får det däremot bli kvällen för min del. Kram Petra E

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s