Fotbad

Hej ni fina!

Fotvård står på dagens lata söndagsschema. Hela helgen har fått gå i vilandets tecken. Behövde få sova länge på morgonen o lata med lite bra böcker i soffan. Idag blir det dock fotbad. Ja, som ni sett innan har vi skapat ett fotbad här hemma av Ikeas porslinsköksho. Vi har installerat detta på golvet i vårt relaxrum. Vansinnigt mysigt och skönt om du frågar mig, eftersom jag också är intresserad av aromaterapi o eteriska oljor så kommer jag idag unna mig lite olja i badet. Jag är lite frusen av mig den här tiden på året så det får bli lite tips för kalla fötter:

Eteriska oljor att använda; Enbär, ingefära, rosmarin, senap, svartpeppar. 

Det går också fint att använda kryddor så som: Cayennepeppar, chili, ingefära, pepparrot, senap, wasabi. Ett riktigt hett fotbad med värmande kryddor är också en gammal huskur för att förebygga förkylning. Tag fotbadet så hett som möjligt och låt vattnet gå ett gott stycke upp på benen. 

Kram Petra E

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s