Hemma hos min vän konstnärinnan 

Hej ni fina!

Hoppas att allt är väl med er. Själv är allt strålande och livet går just nu i förändringen tecken. Därav blir det lite dåligt uppdaterat här. Hursomhelst är det i dag en riktigt ljuvlig dag och det känns att våren är på intåg. Älskar det!! 

Något mer som jag älskar det är när människor verkligen lyckats skapa ett hem där man verkligen känner av deras person, passion och livsglädje. Jag har i olika sammanhang tidigare visar er min vän Susannes fina hem men kände att jag ville visa det igen. Susanne är en oerhört färgstark och levnads glad person som också är konstnär. Redan när man klivet över tröskeln hemma hos henne så känner man verkligen att wow ja här bor Susanne. Hennes hem ger verkligen en atmosfär av glädje, färg och trivsamhet. Hoppas att bilderna kan förmedla lite av känslan där trots att de är tagna med min mobil i all hast när jag var där med mina vänner Lehna o Madde på fördrink. 

Jag rekommenderar er att titta in på Susannes webbsida, klicka HÄR Hon gör också otroligt vackra mobilskal som du inte får missa, klicka HÄR för att se dem. Ha en fin dag, här hemma ska middagen nu börja förberedas/ Petra E

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s