Vinistella

vinistella

Goddag!

Idag dricker vi röd vinet Vinistella La Passione som har en fyllig smak med toner av mörka bär, vanilj och choklad vilken förhöjs ytterligare av att vinet lagrats på franska ekfat. Ett vin i min smak för endast 79;- För att ge vinet en extra dimension och djup har en del av druvorna fått torka innan de tillsätts i vinet. Resultatet – ett fylligt och smakrikt rött vin fyllt av italiensk passion!
Detta ekologiskt röda vin passar perfekt tillsammans med den grillade sommarmaten, till en krämig pasta, italienska charkuterier eller helt på egen hand. Här blir det krämig pasta med strimlad lövbiff. Önskar er en fin söndag/ Petra E

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s