Boktips ”Min fantastiska väninna” 

Goddag!

Efter en trevlig start på dagen hemma i vårt relaxrum så blev jag inspirerad i att göra om lite hemma. Kom fram till att vårt sällskapsrum ska få sig ett litet nytt lyft. Så nu har jag beställt nya kuddfodral och tänkt till lite. Jag har även bytt soffklädseln på mina ”Pb Home” soffor, det tar sin lilla tid kan jag lova. Därför har jag nu gjort mig förtjänt av en kaffe och bokstund. Läser just nu den bra boken ”Min fantastiska väninna” av Elena Ferrante. Boken utspelar sig i femtiotalets Neapel där de båda flickorna Elena Greco och Lila Cerrullo växer upp och blir vänner för livet. Det är efterkrigstid, nödår och våldet präglar fortfarande Italien i form av lönnmord och godtyckliga avrättningar.Tjejernas liv och uppväxt färgas så klart av detta men de karaktärer som tjejerna har lyser ändå starkast. Jag gillar den välberättande och färgstarka boken och kan verkligen rekommendera den till er alla. Nu ska jag läsa vidare. Ha en skön dag. Kram Petra E 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s