Relax

God morgon!

Sista dagen på långledigheten, den får startas med kaffe i relaxrummet. Det har varit såååå skönt att kunna sova längre än vanligt på morgonen och att bara ta det lungt i några dagar. Vilken lyx att kunna ha det så. Jag tänker på länder där det inte alls finns den typen av ledighet. Därför ska jag idag fortsätta utnyttja den lyxen och ta mig en heldag i vårt hemmaspa, önskar er också njutning o tacksamhetskänslor den röda dagen till ära. Kram Petra E

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s