Fotokväll med Carola

Hej ni vackra!

Här kommer ett sent inlägg då jag är ledig imorgon. Idag kom bloggaren Room of karma till mig. Hon ska bo hos mig en vecka på grund sv studier. Då passar vi självklart på att fira livet och planera framtidsplaner. Hätligt va? Roligt om inte annat för jag kan lova stt här är taket högt och galghumorn på en ninvå att även Robert Gustavsson skulle bli åtominstone lite tallös… se mer på mitt insta med samma namn. Nu sov gott ni fina, kram Petra

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s