Mitt fina skåp

Hej ni vackra!

Hoppas allt är väl med er. Här hemma händer grejer nu. Äntligen ska vi lägga sten på framsidan av huset och i ordningställa hela framsidan. Jätte skoj och mycket välbehövligt. Kommer visa er mer bilder när det är något att se. Jag har nu också äntligen målat klart stora väggen nere i allrummet/köket. Förstår inte varför jag inte gjort det tidigare. Ni som följt mig sedan förra bloggen vet ju också att en av mina favorite pjäser hemma är det stora Dommo by Gawor skåpet. Jag älskar verkligen det skåpet och det passade som handen i handsken i förra huset. Här passar det dock inte lika väl. Mina tankar går nu i främst två riktningar, måla om det i en svart/mörkgrå nyans?? Eller sälja det? Svårt att få igen något på det dock eftersom det var ganska dyrt, är relativt stort och passar in i ett begränsat antal hem… hm, ja då får stå som det är ett tag till. Är det något som jag lärt mig allt mer när det gäller hem och trädgård så är det att det är bra med lite is i magen (tålamod är ju dock inte min starkaste sida). Nä, nu är det dags för mig att gå ut och vara behjälplig med markförberedelser. Ha en fin dag! 

/Petra E

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s