Färgpaletter 

Hej Ni Rara Besökare!

De som följer mig på Instagram o följt min tidigare blogg vet att jag inte brukar sticka ut när det gäller färg. Det beror inte på att jag inte gillar färg. Jag älskar färg men blir lätt överstimulerad av att själv bo i för mycket färg. Men nu har det smugit sig lite färgklickar ändå. Har märkt att det funkar. Därför testar jag mig fram lite. Har hittat massor av fina färgpaletter på Pinterest som jag blir inspirerad av. Källa för färgpalettbilderna i detta inlägg är ifrån Pinterest. Här får i vart fall lite varmare färger flytta in nu när det är sommar. 

Kram Petra 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s