Ost och vinafton

God Afton!

Nu är min kära vän Carola (bloggarinnan bakom Room of Karma) på besök hos oss i huset Sjöljus. Igår passade vi därför på att piffa upp en vanlig tisdag med skön musik, vin o ostprovning här hemma. Carola bjöd på ett av sina favorit viner. Vinet Bonterra som är fruktigt i smaken med fatkaraktär, inslag av blåbär, björnbär, svartpeppar, mynta och vanilj. Serveras vid cirka 18°C vi använde en flaskmätare, smidigt va? Råvaran är Zinfandel. Pris på systembolagen 139kr Nummer 22320. Till detta valde vi ostarna Queso Brie, Rulo De Cabra, Queso Emmental, Queso Azu o Queso Cheddar, mums!! Livsnjutning är ett viktigt inslag i livet, önskar er en skön dag. Kram Petra E

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s