Det ska va gött åh leva

Hej Ni Fina!

Hoppas allt är väl med er. Själv är jag rätt sliten efter en oerhört givande, lyckad och inspirerande inredningsresa. Det är en resa i samarbete med Vänerbuss som vi har varje år och den är verkligen helt ljuvlig. Jag lovar att visa er lite bilder vid senare tillfälle. Lite av mina fynd kan ni dock se på mitt Instagramkonto redan. Tänkte tipsa om med vilka enkla medel du lätt kan bjuda på mysig kvällsfika. Lite gott färskt bröd, två-tre olika skivor med skinka/korv, oliver, ost, mörk choklad och lite curd/marmelad och en flaska bubbel. Vola! Värsta lyskvällen för 2-3 person runt 250:- Berornde på bubblet men väljer du prosecco så fixar du det galant! Sjävklart kan du pressa det priset ytterligare men jag tycker det är ett ok pris när man kanske ska piffa till en kvällsfika med någon vän du uppskattar mycket och kanske inte träffar så ofta. Funkar ju också fint vid små tillfällen värda att fira. Ha en fin dag! Kram Petra E

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s