Utekök

Hejsan!

Vi har den fantastiska turen att ha två goda vänner som är väldigt duktiga på mat och dryck och som ofta bjuder hem oss på detta. Förstår ni så otroligt lyxigt!! Tack J och A vi uppskattar det väldigt mycket. Jag skulle kunna skriva och visa massor av god mat som vi bjudits på där men nu vill jag visa deras nya utekök som verkligen är en dröm!! Vi blev dit bjudna på invigning av köket trots att inte hela köket kommit ännu, nej du läste rätt, det är fler delar med bland annat ho och vatten. Titta in vilka underbara utekök som  finns för den som vill shoppaloss Visst skulle det inte sitta helt fel om ett sånt stod i trädgården? Ha nu en fortsatt fin dag! Kram Petra E

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s