Dagens Outfit

Hej!

Vet inte om jag redan tipsat er om denna klädbutik eller inte, har jag redan det så tåls det ändå att upprepas. Dagens outfit kommer från en butik som jag gillar mycket, Creme Fraiche Det går att handla på nätet men jag föredrar butiken i Köpenhamn, butiken i Helsingör funkar också. Mycket trevliga kläder med helt ok priser. Titta in dem vet jag. Ha en skön dag! /Petra E

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s