Bjurbäckens slussar

God dag!

Det finns så mycket vackert att åka och titta på i Sverige och sååå mycket finns omkringin som man vanligen ”missar”. Jag älskar naturen i den svenska sommaren och älskar dessutom fika och vattenvy. Visst passar det väl då utmärkt att besöka slusscafet vid Bjurbäcken. Det är en vän till mig som driver detta sedan många år åter men jag får pinsamt nog säga att jag inte tidigare ”hunnit” med att besöka det i hennes regi. Men nu är det gjort och det var inte sista gången. Jätte mysigt Lotta, vi kommer åter!

Läs mer om Lotta och alla hennes roliga happenings HÄR

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s