Drinkafton med Fia

Hej!

Hoppas allt är fint med er. Själv njuter jag för fulla muggar av semestern och att få spendera tid med nära och kära. Nu har dessutom min fina vän Fia varit här och semestrat lite hos mig. Vi passade då på att se om de klassiska sommardrinkarna smakade samma i år, blink.

Så vad drack vi? Jo, bland annat drack vi bubbel med sorbet. Gör så här: Lägg en kula valfri sorbet i ett glas och lägg i ett par frysta hallon. Vi tog mango sorbet men dessvärre glömde jag köpa hallon.Fyll upp med prosecco vid bordet. Till detta avnjöt vi Lotta Lloyds handgjorda praliner, jösses så ljuvliga! Lotta ska också börja skapa praliner med smak av den värmländska naturen och av olika örter. Dessutom ska par/familjer/vänner få komma till henne för att designa just sin egen smak. Häftigt va?

Vi drack också den klassisks moijton och pina coladan men fuskade som attans. Det finns nämligen färdigs flaskor på Lidl som du själv tillför alkohol. Vem har sagt att man måste krångla till det?

Ha nu en fin dag och missa inte att själva ha en drinkdag. Kram Petra E

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s