Besök på Ankdammen

Hejsan Hoppsan!

Känner mig så otroligt lyckligt lottad över att få leva så nära Sveriges största sjö. Vi har verkligen en helt otroligt vacker natur kring Vänern och massor av underbara öar. Nyss var vi med våra grannar över till Karlstad för att käka lunch på Ankdammen. Super trevligt. Precis vid Karlstads vackra hamn ligger nyrenoverade Ankdammen. Där kan man verkligen njuta av lunch i en mysig atmosfär med utsikt över Vänern och gästhamnen. Vilken dagstur det blev, tack C och S, detta får vi göra om!

Kram Petra E

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s