Besöker Sailing Embla

Hej Ni Rara!

Vet ni vad, jag har så många underbara och modiga vänner. En av dem tycker jag dock är lite extra modig. Blir så impad av att han nu valt att leva sin dröm. Han har valt att inte leva i ekorrhjulet som så många av oss andra lever i. Inget illa menat med det men jag tycker att det är modigt och sååå häftig. Vad har han gjort då? Jo, han har helt enkelt sagt upp sig från sin fasta tjänst, gjort sig av med sin fina lägenhet som låg i ett attraktiv område, sålt sin bil och ja allt som han äger och har för att kunna bo på sin segelbåt och bara segla vart än han vill. Är inte detta häftigt? Jag får i vart fall rysningar på armarna. Nu har han tagit sig gott om tid att segla ner efter västkusten och jag och min fina vän H bestämde oss för att åka ner till Lysekil och besöka honom. Samt för att ta med honom till White Guide restaurangen Hamn nr 5. Vi hade en helt fantastisk dag och jag rekommenderar starkt att ni följer min banbrytande vän Terje på hans v-logg. Se första avsnittet här. Ha en skönnnn dag! KRAM Petra E

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s