Sommarkväll hos goda vänner

Hej!

Har haft en helt underbar helg med våra fantastiska vänner i Kvicksund. A och F bor som i en dröm på en egen udde, tillsammans har vi ätit gott, druckit gott, åkt vattenscouter, bubblat och skrattat så mycket att den här helgen kommer att leva kvar mycket länge i mitt hjärta och minne. Vill tipsa om två olika viner som avsmakades;

Det ena var ett italienskt rose vin som heter Valle Reale.  smak med inslag av hallon, persika och citrus. Serveras vid 8-10°C till fiskrätter, sallader eller till kyckling, eller som sällskapsdryck. Det andra är franska vit vinet Chablis Premier Cru ett mycket frisk, fruktig, nyanserad smak med inslag av gula äpplen, lime, mineral, örter och bivax.

Tack igen A och U för en underbar helg, ses snart igen! /Petra E

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s