High Kick Rosé  

Hej!

De flesta av er vet säkert redan attFredrik Eklund har släppt ett rosévin. Detta har jag nu äntligen testat. Jag tyckte att vinet var helt ok och kommer troligen köpa det fler gånger. Jag skulle dock dra mig för att beskriva vinet på samma sätt som Fredrik. Men han är ju i mina ögon något av en dramatiker. Såhär beskriver Fredrik själv sitt vin: ”A light breeze comes in from the Adriatic Sea. I stare into the sunset, and through the pink reflection of my glass of HIGH KICK Rosé, I think: this is life. This moment is what it’s all about. This is what I’ve worked so hard for. I’m finally here.”

För att vara rosé för 99 kronor flaskan så tycker jag det motsvarar de förväntningar man kan ha. Passar perfekt en ljummen varm sommarkväll. /Petra E

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s