Sommarblommor

Hej!

Hoppas att ni njuter av sommaren även om jag måste säga att vädret kunde varit lite bättre, om det ska falla mig mer i smaken. Jag älskar sol och värme! Igår var det dock en härlig sommarkväll. Jag passade då på att gå ut och plocka en stor bukett med sommarblommor. Älskar att göra det! På vägen hem gick jag förbi en vän som fick buketten. Trevligt att spontan överraska så. Gör detsamma vet ja! 

Kram Petra E

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s