Loungehäng

​​

​​

Go kväll!

Vilken underbar dag det varit, solen har skinit och himmelen har varit klar blå- Detta är verkligen svensk sommar då den briljerar som bäst. Jag har också suttit och tittar igenom mina bilder från helgen. Älskar att ta mycket bilder och på så vis föreviga minnen. Något annat som jag upptäckte för ett flertalet år sedan att jag också älskar är loungerum. Det är som stora levande vardagsrum oftast fyllda med glada o avslappnade människor. Där bra musik alltid spelas, god service och lagom tilltugg oftast finns. Jo visst, en och annan överförfriskad person kan man allt stötta på men jag föredrar verkligen hotellounge före krog.  På Strandbaden fanns så vackra Solitär brädspel. Skulle verkligen vilja ha just exakt detta. Tyckte kulorna var sååå fina. Typiskt mig att fastna för en sådan detalj. Vet någon vart de finns att köpa så snälla hojta till. Kram Petra E

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s