Poolbad

 

Hej!

 

Efter allt strul som varit kring poolleveransen så är det knappt skoj att skriva om poolen. Det vänder säkert men herre jäklar så proffsiga företag och leverantörer som finns på marknaden. Dessvärre tycker jag också att det är ett problem som ökar. Vad har hänt med ansvar och service känslan som företagen enligt mig hade mer av för? Nu ska jag verkligen inte dra alla över en kant men vi har haft mycket otur på senare tid vid olika inköp. Färdig gnällt om detta för tillfället. Äntligen ett dopp i poolen men som ni ser är det en hel del kvar att göra. Visar mer sedan när allt kring fix med mera är klar. Ha en skön dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s