Gamla bilder

God morgon!

Jag har just suttit och rensat ur foton ur min minimac. Jösses, vad bilder och foton jag samlat på mig. Återigen slog det mig vad mycket jag älskar att föreviga stunder på bild. Jag borde verkligen få fingrarna ur och börja en fotokurs. Jag borde i vart fall absolut börja använda min systemkamera mer, för även om mobilens kamera är ok så blir bilderna inte i närheten av en riktig kamera om man vill ex förstora upp dem. Det slog mig också vad mycket jag älskade köket i förra huset. Hoppas de nya ägarna uppskattar det lika mycket som jag gjorde.

Ha en skön dag/ Petra E

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s