Sommarmys

Hej Kära Besökare!

Jösses, vilken livsnjutarsommar jag har haft när det kommer till mat och diverse tilltugg/dryck. Jag älskar att få göra små plockningtallrikar och bjuda mina nära och kära på. Dessvärre har jag nog ätit både tre och fem tallrikar för mycket haha! Men det är inte hela världen, gott har det varit! I augusti ska jag ha ett litet white party för några vänner då jag fyller år och jag älskar temafester. Jag ska inte bjuda på någon mat men lite mingeltilltugg ska det bli. Så just nu letar jag lite trevliga och enkla recept på fingerfood. Jag har dessutom varit och hämtat ett paket från webbutiken Celebrations.se så nu har jag massor av fina fingerfoods tillbehör och annat vackert till festen. Rekommenderar er att titta in i den fina butiken. Ha en fin dag! Kram Petra E

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s