Kvällsmat med Madde

Go kväll gott folk!
Nu är jag inne på min sista semestervecka och oavsett hur mycket jag gillar mitt jobb och kollegor där så måste jag säga att jag önskar semestern skulle vara ett par veckor till. Denna gång tog det mig väldigt lång tid att varva ner och jag kopplade på jobbskallen igen redan för en vecka sedan. Tror dock det beror på att jag ska byta tjänst i slutet av månaden. Jag vill liksom inte lämna över saker halvdant.
Men nu ska jag passa på att njuta av varenda stund fram tills måndag. Så nu strax dags för kvällsmat med min vännina Madde. Ha en fortsatt fin kväll/ Petra E

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s