Moetchandon

Go Kväll!

Hoppas att det är bra med er och att ni haft en skön söndag. Här hemma har vi fixat i trädgården inför helgens fest som vi hoppas på att kunna ha utomhus. Håll tummarna för regnupphåll och mindre blåst. Vill också visa er mina senaste tillskott här hemma. Massor av vackert från champange märket Moet chandon. Är så vansinnigt nöjd med allt det vackra därifrån, det är Christian med Instagramkonto alltommoet som säljer dessa läckerbitar. Jätte fin service och snabb leverans gjorde inte affären mindre behaglig. Sen hade jag därtill den vansinga turen att också vinna ytterligare ishink och glass, och ni känner mig: The more the merrier (stavas det verkligen så? Nja, ni förstår vad jag menar). Nu är det nog dags att krypa ner i sängen i morgon är det åter till verkligheten och jobbet. Sussa sött! 

/Petra E

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s