I uterummet


Hej ni fina!
Hoppas att ni har det gott. Det har jag, jag njuter fortfarande av helgens fest. Kan knappt smälta hur otroligt lyckat och bra allt blev! Tack alla fina vänner som var med och berikade festen. Lovar att visa er mer från festen senare. Just nu vill visa er två tjusiga saker som fått flyttat in i uterummet. Ser ni den fina kudden jag fick från C & A och plåtfågeln som mina grannar gav mig? Blev så glad i dem och i uterummet passade de alla tiders!!
Kram på er!!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s