Plats för många

IMG_1383

Hej Hopp!

Hoppas att ni mår bra och att ni har en trevlig sommar. Sommaren för mig handlar mycket om återhämtning, säsongsmat som grillning, ljumna kvällar på balkongen, bad, plocka blommor, sjöliv mm Men kanske mest av allt innebär sommar och semester att jag kan umgås mer med mina nära och kära. Semestrar och ibland ett lägre tempo på jobbet möjliggör helt enkelt fler mötestillfällen med dem vänner och familj. Vi har i mångt och mycket sett vårt hus som ett hem där vi möts, där vi vill ha plats för livsnjutning och att umgås. Detta tycker jag själv märks endel om man titta på hur vi inrett. Ett exempel är att vi skippade det mer ”traditionella” köksbordet med plats för 4-6 personer. Vi valde istället att köpa två åttamansbord på Mio och ställa ihop dem. Mycket praktisk när man är gryning på varandra och kan sätta sig i varsin ände och äta… Ler.

Nej, det har faktiskt aldrig hänt men det har hänt att vi käkat vid ena sidan bordet, fått paltkoma och inte orkat plocka av direkt och då satt oss i andra änden för att dricka kaffe… Praktiskt va? Hahaha. Ha en fin sommar dag! Kram Petra E

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s