White Party

Hej Gott Folk!

Tänkte att jag ville visa er lite bilder från mitt White Party. Ord räcker inte till för beskriva partyt. Bara jag tänker på det så blir jag rörd. Jag har så galet fina vänner, känner en sådan tacksamhet att få ha er i mitt liv. Tyvärr hade alla inte möjligheten att komma och vädret satte sig på tvären men det är en kväll att minnas.

Jag har alltid gillat temafester och i år när jag fyllde lite jämt tyckte jag att det var dags för en. Först var jag mest inne på att ha ett Boho-Party men efter lite övervägande fick det bli ett White Party. Det kändes som om vårt hem passade för det och som att det skulle kunna vara lättare att ha den klädkoden. Eftersom det såg ut som om vädret skulle kunna bli dåligt (det öste fullkomligen ner) så hade jag skaffat ett partytält och det får jag  lov att säga var en bra investering. Jag valde för enkelhetens skull att servera mingelmat, lite fingerfood av varierande slag. Ser ni alla vackra detaljer i tältet, kring maten och som maten serveras i, allt detta finns att fynda på Celebrations.se  Där köper jag alltid mina festtillbehör, blir aldrig besviken.

Den här kvällen kommer jag att leva länge på!

Särskilt tack till min underbara syster Pillan som hjälpt mig med såååå mycket inför festen, till Evalena  och Andersför att ni fixade tältet, Till ägarinnan av Celebrations.se som hjälpt till med tips och fix från sin fina webbutik, till min vän Pia för musiken och laglederi, till Anna och Jesper för endel mat och annat smått och gott, även tack till sig mormor för hjälp med matfik. Tack Sten, Anna och Charlotte för att ni var så bra lagledare. Tack Emmie från Åkesson foto för bilder på mina gäster. Jätte tack Henrik Berggren för livesång och underhållningsvärde! Stort tack igen till er alla för att ni förgyllde hela festen med er närvaro och tack till alla galet fina saker som jag fick ni skämmer bort mig!! Kram Petra E

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s